Куриоз: Феновете на Лудогорец събират пари за полета на Борисов до Разград


Куриоз: Феновете на Лудогорец събират пари за полета на Борисов до Разград

1300 0

Феновете на Лудогорец не останаха безучастни към обвиненията към министър-председателя Бойко Борисов по повод откриването на трибуна "Моци". Те заявиха, че ще съберат пари, за да платят полета на премиера до Разград и по този начин държавата няма да е ощетена по никакъв начин.

Ето и декларацията на НКП Лудогорец:

Измина точно една седмица, откакто започнаха яростните атаки на една определена телевизия срещу Нас- превържениците на Лудогорец. Така и никой не се извини официално от тази телевизия. Да излезе, да бъде мъж и да се извини. Така, както го направи собственикът на Лудогорец. Ние, хората живеещи в малките, провинциални градове, също имаме правото застъпено и в Конституцията на развитие, култура и спорт.

Разбира се, какво по-хубаво от това и Министър-председателят да присъства на един такъв празник, в един такъв град. Много хора от различни градове ни подкрепиха срещу тази телевизия в писмата и призивите, които отправихме. Човешко е да се греши, мъжко е да поискаш извинение.

Ние, превържениците на ПФК Лудогорец, смятаме, че най-нормалното нещо, когато се открива ново, европейско съоръжение в България е да присъстват и всички държавни мъже. Дали това ще се случи в Разград, Русе, Шумен или Търговище значение няма.

Тук също живеят българи, господа журналисти. Аспарухова България започва съществуването си тук, а не пред сградата на БТВ в София. За това по примера на г-н Шарлопов, ние решихме да съберем пари по време на шампионския си мач срещу Берое, за да бъде платен полета до Разград на Министър-председателя. Нека всеки дари колкото може. А ако сумата е по-голяма, ще я предоставим, за да може премиера да посещава и други забравени градове в България, защото животът не е само на жълтите павета.

Скъпи журналисти, древните римляни са казали: linguam compesce virtus non minima est (не е малка добродетел да обуздаеш езика си.)

САМО ЛУДОГОРЕЦ!

С уважение,

НКП Лудогорец Разград

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички