Абало остава в Разград?


Абало остава в Разград?

1225 0

Испанският ас на Лудогорец може да остане в Разград, при положение че не получи достатъчно добра оферта от отбор в някое от топ първенствата в Европа.

Крилото е изключително доволен от престоя си в 4-кратния шампион и би преподписал своя договор през лятото.

"Това беше най-силният сезон в историята на клуба и индивидуално за мен. Участието в Шампионската лига и това, че успях да се разпиша е голямата ми награда.

Желанието ми е да променя обстановката и да опитам да играя в по-силно първенство. Но офертите, които получих досега, не ме удовлетворяват, така че оставам отворен към подновяване на договора ми с Лудогорец", допълни той.

Той изрази задоволството си от решението да пристигне в Разград преди две години и ще си спомня с добро клуба, дори да напусне.

"Много съм доволен, че преди две години реших да дойда в Разград. Получих възможност да играя на високо ниво, спечелих четири трофея, участвах и отбелязах голове в Лига Европа и в Шампионската лига. Всичко се получи страхотно. Тук ме искат, така че, ако остана, няма да бъде проблем за мен.

Искам да играя в Испания, Англия или Германия. Знам, че е трудно, но се справих доста добре в Шампионската лига, а и вкарах 8 гола и дадох 12 асистенции в българския шампионат. В Лудогорец се работи много професионално. Проблемът за мен е българското първенство, което не е много конкурентно. Моето желание е да премина в отбор от по-силна лига. Искам да се докажа на по-високо ниво, както го направих в Шампионската лига", категоричен беше Абало.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички