Дерменджиев: Не искам ЦСКА и Локо Сф извън елита


Дерменджиев: Не искам ЦСКА и Локо Сф извън елита
Снимка: БГНЕС

1103 0

Наставникът на Лудогорец Георги Дерменджиев заяви, че не иска клубове и история като ЦСКА и Локомотив (София) да останат извън елита на страната. Както вчера стана ясно, двата тима не получават лиценз, като предстои те да обжалват това решение.

"Аз искам всички отбори да имат лицензи, добри стадиони и осветление. Не искам да има отбори, особено с такава история като ЦСКА и Локомотив, извън елита на българския футбол. ЦСКА е отбор с много сериозна история, много титли, с участие в международни турнири. Такава емблема като ЦСКА, с толкова много фенове, ще липсва, ако се случи това нещо", сподели Дерменджиев.

Той коментира и предстоящия мач на Лудогорец с Литекс: "Литекс ще бъде изключително мотивиран. Този мач е важен за тях. Ние също ще играем на добро ниво. Това е жизненоважен мач за Ловеч, който те искат да го спечелят. Що се отнася до нашия отбор, е редно да дадем възможност за изява на футболисти, които са играли по-малко".

Лудогорец спечели титлата в "А" група предсрочно, докато Литекс все още се бори за място в евротурнирите през следващия сезон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички