Красимир Балъков: Мачът с Лудогорец е да "сверим часовника"


Красимир Балъков: Мачът с Лудогорец е да "сверим часовника"
Снимка: БГНЕС

1604 0

Мениджърът на ЦСКА 1948 Красимир Балъков заяви, че предстоящият двубой срещу Лудогорец ще даде възможност на "червените" да си сверят часовниците. Дебютантът в Първа лига заема трето място в първенството, а сега ще има възможност да премери сили с шампиона от последните девет години.

"Такива мачове се чакат с нетърпение и наслада. Няма какво да губиш. Излизаме, за да покажем лицето, което показахме в последните мачове. В този мач освен да сверим часовника друго не може да стане. Да направим един добър мач, а какво ще се случи накрая, ще видим. Целите остават такива, каквито сме заявили от самото начало", заяви Балъков.

"За съжаление ситуацията с пандемията е тревожна. Никой не е застрахован, някои отбори като Царско село например за втори път минават през това. Дори и без публика трябва да продължим. Това е нашата професия. Ще бъде доста лошо, ако има пак някакво прекъсване на първенството. Няма отбори, които искат да си го изкарат на някого. Срещу Лудогорец винаги трябва да си на 100%, ако искаш да имаш шансове", добави още той.

В същото време в Левски прекратиха тренировъчния процес, като очакват дербито с Локомотив Пловдив да бъде отложено (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички