Козмин Моци "изчетка" Левски и заяви, че Лудогорец ще се бори на всички фронтове


Козмин Моци "изчетка" Левски и заяви, че Лудогорец ще се бори на всички фронтове
Снимка: Kiril Bekyarov / LAP.bg

2195 0

Един от ръководните фактори в Разград - Козмин Моци, коментира изтегления жребий за 1/2-финалите в турнира за Купата на България, според който Лудогорец ще се изправи срещу Левски. Големият дразнител на "Герена" през последните години се изказа доста ласкаво за моментното състояние на "сините" и заяви, че Станимир Стоилов има добри футболисти:

"Играем с Левски, който в последните месеци се справя много добре. Има добри футболисти, ще стане една интересна среща и най-добрият отбор ще се класира на финала", заяви бившият защитник на "орлите" веднага след тегленето и добави:

"Няма значение къде и кога играеш. Важно е, че и двата мача трябва да играеш на ниво. Който се представи най-добре в двата мача, ще отиде на финал. Ние всяка година се борим за всичко. Да станем шампиони, да спечелим Купата, да участваме в евротурнирите. Купата е важна за Лудогорец, както и първенството".

"Важно е да стигнеш финала, няма значение срещу кого играеш. Шансовете са 50/50. В полуфиналите има добри отбори и не можеш да кажеш кой отбор е фаворит", бе мнението на Козмин Моци.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Тази сутрин треньорът на Левски Станимир Стоилов е получил много неприятна вест за "Добро утро" часове преди сблъсъка с ЦСКА!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички