Има яснота кога най-скъпата покупка на Лудогорец ще се върне на терена


Има яснота кога най-скъпата покупка на Лудогорец ще се върне на терена
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

1272 0

Предстоящата пауза за национални отбори ще донесе добри новини за Лудогорец. Отборът, ръководен от Ивайло Петев, ще може да разчита на най-скъпото си попълнение Квадво Дуа след сблъсъците на националните отбори.

Швейцарецът получи неприятна травма едва във втория си мач с екипа на "зелените" - домакинството на Олимпия Любляна в Шампионска лига. Операцията го извади от игра за два месеца, а сега "Мач Телеграф" съобщава, че той ще бъде на линия за тежкото гостуване на Арда в шампионата.

В отсъствието на Дуа, който бе смятан за новия титулярен централен нападател, блесна бразилецът Руан. Припомняме, че той е под наем на "Хювефарма" от гранда Сантос. Матиас Тисера, който вкара историческия гол при гостуването на Аякс, по-скоро е втора опция за българския специалист Ивайло Петев.

Струващият 3 милиона евро Дуа премина в Разград от германския Нюрнберг, където бе голмайстор. Той е бивш младежки национал на "кръстоносците" и има опит по терените там с екипите на Йънг Бойс, Ксамакс, Винтертур, Сервет, Вил и Санкт Гален.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Появиха се още оплаквания към "съгрешилия" рефер на Левски - Лудогорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички