Николай Киров доволен от победата над Лудогорец: Нищо не се случи пред вратата ни


Николай Киров доволен от победата над Лудогорец: Нищо не се случи пред вратата ни
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1713 0

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Николай Киров говори след впечатляващия успех с 2:0 на неговия отбор над родния шампион Лудогорец. Софиянци грабнаха безценни 3 точки в Първа лига, а Киров призна, че все пак мачът се е развил доста благоприятно за тима му след ранния червен картон на Оливие Вердон.

"Мачът се разви доста благоприятно за нас, но бяхме много концентрирани и компактни. Пред нашата врата нищо не се случи, а това е много важно в мачове срещу отбори като Лудогорец. Чакахме си момента, той настъпи през втората част и мисля, че постигнахме заслужена победа.

Има доста неща, по които тепърва трябва да работим. Такива победи са доста важни, когато победиш шампиона на България, би трябвало да придобиеш повече самочувствие и увереност. Не трябва да отиваме и на другата крайност. Имаме много тежки мачове до зимната пауза, има какво да тренираме.

Излизаме от противниковата преса, но не можем да доразвием атаките накрая, върху това трябва да работим. Работи се постоянно върху темата селекция. Доста хора работят по тази тема в нашия клуб. Мислим върху доста неща от зимната селекция. В останалите двубои трябва да вземем възможно най-много точки" - заяви Киров.

Напомняме, че неговият отбор игра с човек по-малко почти от самото начало на срещата. Причината за това бе рекордно ранен червен картон и пълна глупост на Вердон от Лудогорец (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички