Кой е правилният избор за вратата на Лудогорец при липсата на Влади Стоянов?


Кой е правилният избор за вратата на Лудогорец при липсата на Влади Стоянов?

1686 0

Старши-треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев има сериозен ребус за решаване преди предстоящото дерби срещу ЦСКА. Това ще бъде първият мач за сезона, в който титулярният вратар Владислав Стоянов няма да е в състава, а към настоящия момент не е ясно кой ще го замени.

Както е известно, националът претърпя операция, която го вади от игра до края на сезона, а в негово отсъствие се заговори за връщането на Милан Борян. Това обаче не стои на дневен ред, но въпросът "кой да пази вратата на Лудогорец" остава неразрешен.

Пред Дерменджиев има две опции. Едната е новопривлеченият Ренан дос Сантош, който обаче допусна немалко грешки по време на зимната подготовка на тима. Освен това след края на лагера той не е играл нито една минута.

Втората опция е юношеският национал на тима Даниел Наумов. Капитанът на "лъвовете" до 19 години беше с основна заслуга за класирането на националния ни тим на Евро 2017, натрупа сериозна игрова практика и безспорно показа качества, които могат да му осигурят титулярно място, докато Стоянов се възстанови от травмата си.

Наумов изглежда по-добрият избор, особено като се има предвид че това може да му помогне сериозно преди Евро 2017. Последната дума обаче има Георги Дерменджиев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички