Дерменджиев с ясен коментар за драмата в ЦСКА и слуховете за Домусчиев


Дерменджиев с ясен коментар за драмата в ЦСКА и слуховете за Домусчиев
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

2178 0

Старши-треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев няма по-различно усещане преди предстоящата битка с ЦСКА в последния кръг от първата част на сезона в Първа лига. Двата отбора се изправят един срещу друг на "Българска армия", като "орлите" имат внушителен аванс от 18 точки.

"За нас всеки мач е значим, но един пореден мач, вярно, той е последен от редовната фаза. За нас е абсолютно нормален мач, така че няма повече какво да коментирам", сподели той.

"При нас няма напрежение, спокойни сме, отиваме да играем нормално, добре мотивирани. Аз изобщо не следя тези събития (проваленият търг за емблемата на ЦСКА). Гледам си моя отбор, на нас ни предстои откриване на нова база", отговори Дерменджиев дали е запознат с последните новини, идващи от противниковия отбор, както и за слуховете, че Кирил Домусчиев е замесен в ЦСКА 1948.

"Има много технологии вече, както ние познаваме тяхната игра, така и те познават нашата. Най-вероятно стадионът ще бъде пълен, ще има добра атмосфера, нека хората се радват на спортсменска игра и нещата да се решават долу на терена. Искам да стане един хубав мач на високо ниво и двата отбора да покажем, че в България футболът се възражда.

Трябва да сме доволни, че и националният отбор постигна една много добра победа. 19-годишните момчета също се класираха. Нека този мач да бъде в добро темпо и висока класа", пожела си Дерменджиев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички