Кога Бернард Текпетей ще се завърне в игра за Лудогорец?


Кога Бернард Текпетей ще се завърне в игра за Лудогорец?
Снимка: Ludogorets.com

2424 0

На 23 февруари Лудогорец приключи участието си в европейските клубни турнири за сезон 2022/23, отстъпвайки на Андерлехт с дузпи в реванша от 1/16-финалите в Лигата на конференциите.

Това не бе единствената лоша новина за разградчани в този ден, тъй като един от най-добрите им футболисти - Бернард Текпетей, получи контузия и бе заменен принудително още на почивката срещу белгийците.

Кога ще се завърне на терена?

"Мач Телеграф" съобщава, че до десетина дни ганаецът ще се завърне към тренировъчния процес на своите съотборници и би трябвало да е на линия за първия мач след паузата за националните отбори!

*На 18 март "орлите" гостуват на Хебър Пазарджик в среща от 24-тия кръг на Първа лига, а следващият им официален двубой е чак на 4 април - домакинството на Спартак Варна от 1/4-финалите за Купата на България.

В отсъствието на Текпетей, Лудогорец показа доста колебания - 0:0 срещу Левски, 0:1 срещу Пирин Благоевград и 3:2 срещу Черно море. През настоящата кампания 25-годишният офанзивен играч има 10 гола и 8 асистенции в общо 37 мача във всички турнири.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Заради очеизвадните 4 точки: Домусчиеви обещаха тлъста премия при титла?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички