Клаудиу Кешеру прекрати кариерата си, а въпрос, свързан с Лудогорец, го мъчи и до днес


Клаудиу Кешеру прекрати кариерата си, а въпрос, свързан с Лудогорец, го мъчи и до днес
Снимка: Guliver/GettyImages

1778 0

Румънският нападател Клаудиу Кешеру, който остави сериозна следа в Лудогорец, е взел решение да прекрати кариерата си. В Разград той прекара 6 години, като се превърна във водещ голмайстор за отбора и записа редица постижения с "орлите".

Решението, което мъчи Кешеру

След престоя у нас се завърна в Румъния, като за последно бе във ФК Ута. В последния си сезон Кешеру изигра 33 мача и отбеляза 6 гола. Вече бившият нападател направи любопитно признание, а именно какво го измъчва от неговата кариера.

То се отнася за предложение, което е имал, докато е бил в Лудогорец. "Бях обещал, че, ако тръгна да напускам, ще го кажа предварително. Офертата дойде от ПАОК и то само два дни преди първия официален мач. Въпросът, който остана и ме измъчва и до момента е как би се развила кариерата ми, ако тогава бях приел и бях се преместил в Гърция".

 В Лудогорец той игра в периода 2015-2021 година, като след изтичане на договора му напусна клуба. Румънецът е голмайстор номер 1 в историята на "орлите" със 142 попадения. Преди раздялата на Кешеру с Лудогорец Димитър Бербатов осъди клуба заради него.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички