Кирил Домусчиев: Няма невъзможни за побеждаване отбори


Кирил Домусчиев: Няма невъзможни за побеждаване отбори
Снимка: БГНЕС

1622 0

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев спази традицията си и коментира жребия за групите на Лига Европа в личния си профил във Facebook. В последните месеци Домусчиев именно там изразява позицията си за важни събития, свързани с "орлите".

Лудогорец е в една група с Брага, Хофенхайм и Истанбул ББ. "Няма невъзможни за побеждаване отбори. Успех на треньорите и момчетата в групите на Лига Европа! Всички мечтаем за такива мачове", написа Домусчиев.

За втори път в историята си отборът на Лудогорец ще участва в груповата фаза на Лига Европа. Предишният случай беше през сезон 2013/14, когато със Стойчо Стоев начело на отбора "орлите" достигнаха до осминафиналите на турнира. Тогава Лудогорец излезе от трудна група, в която фигурираха отборите на ПСВ, Чорноморец Одеса и Динамо Загреб, без да загуби двубой, записвайки 5 победи. Последва страхотно представяне срещу Лацио и класиране напред с общ резултат 4:3. На осминафиналите българският шампион отпадна от Валенсия.

През миналия сезон Лудогорец попадна в Лига Европа на 1/16-финалите, след като отпадна от Шампионска лига. Там "орлите" отпаднаха от Копенхаген.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички