Светослав Дяков загатна за още трансфери в Лудогорец и заяви: ЦСКА води с една точка, но всичко е в наши ръце


Светослав Дяков загатна за още трансфери в Лудогорец и заяви: ЦСКА води с една точка, но всичко е в наши ръце
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

7663 0

38-годишният бивш футболист на Пирин Благоевград, Локомотив София и Лудогорец - Светослав Дяков, даде интервю за предаването "Арена спорт" по БНТ, в което коментира зимната подготовка на "орлите" и сподели очакванията си за пролетния дял от Първа лига.

Дяков, който през миналата година се завърна в Разград и в момента е част от треньорския щаб на Анте Шимунджа, заяви, че единствените лоши новини след лагера в Турция са свързани с контузиите на Диниш Алмейда и Рик Джонатан:

"Треньорското ръководство е доволно от контролите и свършената работа по време на лагера. Единственият неприятен отенък са двете тежки контузии - на Рик Джонатан и Диниш Алмейда. За съжаление, те също са част от играта и трябва да се адаптираме въпреки тези моменти", каза Светльо Дяков.

"Благодарен съм, че ме приеха добре в клуба. Щастлив съм, че отново мога да бъда част от екипа на най-добрия български отбор. Чувствам се добре. За мен това е нещо ново, интересно, имам много да науча, но пък аз съм амбициозен и нищо не ме притеснява. Доволен съм от видяното в Турция и като организация, и като отношение. Моята работа е да помагам на клуба, за да върви той напред", обясни бившият халф, а след това разкри, че е възможно да бъдат осъществени още 1-2 входящи трансфера:

"Лудогорец се стреми да заздрави своя състав. Беше видно след първия полусезон, че има нуджа от подкрепление. Предполагам, че ще има още 1-2 трансфера, но това не означава, че нивото на сегашните състезатели е слабо. Доволни сме от абсолютно всички, но за да се гонят поставените цели има нужда от един широк състав. Знаете, че продължаваме в Европа, а там задачата е да се отстрани следващият съперник, а за това са нужни качествени и подготвени футболисти".

На въпрос за борбата за титлата с ЦСКА Дяков изрази мнение, че всичко е в ръцете на Лудогорец, въпреки че изостава с една точка:

"Смятам, че Лудогорец отново ще е шампион. Едва ли обаче има някой, който в момента да се наеме да каже кой ще спечели титлата. ЦСКА води с една точка пред нас, но всичко е в ръцете на нашия отбор. Има и други стойностни отбори, които са малко по-назад. Ако Лудогорец иска да изглежда така, както иска, трябва да повиши нивото и да намери постоянството, защото то печели шампионата", посъветва той.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Паро Никодимов очаква до третия мач да се види дали ЦСКА е в добра форма

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички