Кирил Десподов: Да станеш шампион е уникално, бъдещето ми е неясно


Кирил Десподов: Да станеш шампион е уникално, бъдещето ми е неясно
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

4128 0

Крилото на Лудогорец Кирил Десподов не скри радостта си от спечелената титла. Десподов бе с основна роля за успеха над Берое, записвайки гол и асистенция. След мача обаче крилото призна, че бъдещето му все още не е ясно и не се знае къде ще продължи кариерата си. Към момента той остава собственост на италианския Каляри, като е преотстъпен на Лудогорец до края на сезона.

"Чувството да станеш шампион е уникално. Много радост имаше в съблекалнята. Много съм щастлив. Не беше много лесен пътят към титлата, но не беше и труден. Имаше моменти на напрежение, на притеснение, но конкурентите направиха някои грешки и това ни помогна. ВАР не е нов за мен, играл съм и друг път в мачове с тази система.

ЛУДАТА РАДОСТ НА ХЕГЕМОНА ЛУДОГОРЕЦ (ГАЛЕРИЯ)

В момента, в който топката дойде при мен, я отиграх и след това чаках решението. За мен е важно да подам топката, когато има играч на по- добра позиция. Асистенциите са като головете за мен. В един колектив не трябва да има егоизъм и ние го показваме. Не бих казал, че формата ми е превъзходна, защото мога и повече. Бъдещето ми за момента е неясно", заяви Десподов.

Какво каза старши треньорът Валдас Дамбраускас след спечелената титла - четете ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички