Дамбраускас: Лудогорец трябва да запази ДНК-то си на победител!


Дамбраускас: Лудогорец трябва да запази ДНК-то си на победител!
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

1261 0

Наставникът на Лудогорец Валдас Дамбраускас сподели първите си впечатления след спечелената титла в Първа лига. Неговият тим си осигури трофея четири мача преди края, побеждавайки Берое с 3:1 като домакин. Дамбраускас подчерта, че може да изглежда лесно отстрани, но всъщност не е така. 

“Искам да поздравя всички хора, които работиха за този успех. Може би изглежда лесно отстрани, като се има предвид, че е за десети пъти, но не е така. Сега хората от Разград могат да са щастливи. За мен това е първа титла в България, не мога да сравнявам титлите в Литва. Имахме някои тежки моменти, но в крайна сметка най-важното е, че успяхме да заслужим тази титла.

Казах на Доминик Янков, че ще вкара голът, който ще ни донесе титлата. Днес той изпълни своята мечта. Мисля, че това е нещо, което той ще прави още много пъти в своята кариета. Той е специален талант. Искаме да запазим нашето ДНК на победители - трябва да вземем успех във всички мачове, които остават до края на сезона”, заяви Валдас Дамбраускас след победата.

ЛУДАТА РАДОСТ НА ХЕГЕМОНА ЛУДОГОРЕЦ СЛЕД 10-АТА ПОРЕДНА ТИТЛА (ГАЛЕРИЯ)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички