Кешеру предупреди Клуж за ЦСКА: И срещу нас доминираха


Кешеру предупреди Клуж за ЦСКА: И срещу нас доминираха
Снимка: Ludogorets.com

1551 0

Звездата на Лудогорец Клаудиу Кешеру отправи предупреждение към румънския шампион Клуж, който днес гостува на ЦСКА в първи мач от групата фаза в Лига Европа. Според нападателя на разградчани, "червените" са много силен отбор и румънците трябва да са нащрек.

Къде да гледаме ЦСКА срещу ЧФР Клуж в Лига Европа?

"Говорих с моя приятел Овидиу Хобан по-рано, той също ме попита за ЦСКА. Те имат играчи, които могат да те изненадан със страхотни индивидуални качества. Солиден отбор са и според мен ще бъде много равностоен мач. ЦСКА има предимство, тъй като ще има фенове на стадиона, до 30% от капацитета му, а те имат много, много привърженици", каза Кешеру пред digisport.ro.

Той дори допълни, че в двубоя между Лудогорец и ЦСКА, отборът на Стамен Белчев е доминирал. "Ние пък все още не можем да използваме пълния си потенциал. Когато играхме с ЦСКА те леко ни доминираха. Сега ЦСКА разбира какво е да играеш на два фронта. Те осъзнаха, че им трябват повече играчи, за да играят и в първенството, и в евротурнирите.До момента те играха 4-2-3-1 с трима халфа, триъгълник на върха. Според мен Клуж няма да поема рискове. Може би този мач ще завърши 0:0 или 1:0", добави той. Лудогорец също започва днес участието си в групите на Лига Европа, като приемат белгийския Антверп, ето какви са очакванията в бълграския шампион.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички