"Като Лукаку е, ама без головете": "Убиват" от критика рекордния трансфер на Лудогорец


"Като Лукаку е, ама без головете": "Убиват" от критика рекордния трансфер на Лудогорец
Снимка: Aleksandar Karamfilov / LAP.bg

3503 0

Бившата звезда на Лудогорец - Игор Тиаго, преживява тежки моменти в Белгия. Бразилецът беше продаден на Клуб Брюж за около 8 милиона евро, но сега, няколко месеца след това, не е далеч от сядането на пейката.

Тиаго е критикуван и от фенове, и от експерти, които смятат, че той не вкарва достатъчно и че прави "лоши неща" по време на мачовете. Брюж е спечелил само един от последните си 6 мача - в останалите допусна едно поражение и 4 равенства. Последните 3 срещи на тима завършиха наравно 1;1.

Бившият футболист на Лудогорец не е съвсем капо пред гола - той е вкарал 6 пъти в 15 мача във всички турнири, но 2 от попаденията са от дузпа.

"Без да искам да кажа, че Тиаго е проблем, продължавам да изпитвам съмнения дали той е идеалният нападател за Брюж. Има твърде много периоди в мачовете, в които той изчезва и прави лоши неща. Така че трябва да обмислим отстраняването му от стартовите 11", казва бившият белгийски футболист Марк Дегриз.

Според феновете на клуба нападателят не може да отговори на нивото, което се иска от него. "Тиаго винаги прави всичко погрешно", пише един от тях. "Не знам кое намирам за по-лошо: фактът, че Тиаго пропуска куп положения във всеки мач, или фактът, че той просто се смее на това", добавя друг. Един от най-интересните фенски коментари гласи: "Тиаго ми напомня на Лукаку, но без головете". А ето каква сума ще прибере Лудогорец от евроучастието си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички