Карло Анчелоти разкри защо Лудогорец отнесе 4 гола от Реал


Карло Анчелоти разкри защо Лудогорец отнесе 4 гола от Реал
Снимка: Иван Йочев

2493 0

Старши-треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти беше категоричен, че Лудогорец не е имал никакъв шанс срещу неговия тим с човек по-малко на терена.

Тази вечер "орлите" приключиха участието си в Шампионска лига и в европейските клубни турнири за този сезон след загуба с 0:4 като  гост на "Сантяго Бернабеу". Лудогорец почна сполучливо мача с две добри положения, но в 18' Марселиньо игра с ръка на голлинията и съдията отсъди дузпа, точно изпълнена от Кристиано Роналдо.

Това попречи на шампиона на България да се опита да играе като равен с равен с най-добрия отбор в Европа. Това беше отчетено и от италианския специалист, начело на Реал Мадрид.

"Вашият отбор игра добре въпреки загубата. С човек по-малко нещата се промениха и за вас стана много трудно. С класа като нашата и с гол аванс нещата се променят драстично", коментира Анчелоти.

Иначе италианският рекордьор по титли като треньор в Шампионска лига коментира, че разполага с отличен отбор, който обаче още не е стигнал своя таван.

"Имаме страхотен състав, но все още има детайли, над които трябва да работим. Може би трябва да намеря начин да давам повече възможности за изява на играчи като Хесе Родригес.

Това е един резултат, който постигна целият отбор с един невероятен професионализъм. Не е лесно да се подготвят всички мачове и да мотивираш играчите. Ние трябва да продължим така и да се опитваме да подготвяме всички мачове по най-добрия начин".

Анчелоти призна по време на пресконференцията, че в началото на сезона (през септември, особено след загубите от Реал Сосиедад и Атлетико Мадрид) не е очаквал подобен развой и подобряването на рекорда на Барселона от 18 поредни победи във всички турнири.

"В средата на септември аз не можех да си представя, че този  отбор ще спечели 19 мача поред. Всеки път, когато моите футболисти играят, аз им благодаря. Аз чувствам любовта от голяма част от клуба, всичко върви добре и ние трябва да се борим всичко това да продължи", категоричен беше бившият наставник на Ювентус, Милан, Челси и ПСЖ.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички