Влади Стоянов не е виждал такъв мач, като този с Реал


Влади Стоянов не е виждал такъв мач, като този с Реал

1794 0

Вратарят на Лудогорец и националния отбор Владислав Стоянов коментира след загубата с 0:4 от Реал Мадрид, че до момента не е пазил в толкова тежък двубой.

"Белия балет" игра с човек повече след 19', като за това време Реал вкара 4 гола и изпусна още дузина положения, а основен виновник за това беше именно Стоянов.

"Такъв мач досега не сме имали. Такава вихрушка никога не ме е вяла. И миналата година имахме сериозни двубои, но толкова работа в защита и за мен не се сещам", увери стражът.

"Но това е Реал (Мадрид) - най-добрият отбор в света. След изгонването на Марселиньо стана много тежко, но ние не изпаднахме в глуха защита. Имахме положения на контраатаки, можехме и да вкараме. Аз съм горд от всички от постигнатото. Вкараха ни три гола от статични положения, явно там изпитваме слабост, което не е нормално.

Следващият път ще бъдем доста по-подготвени и ще можем да реагираме още по-адекватно", смята Стоянов, който също коментира и евентуален негов трансфер в по-силно първенство. 

"Честно казано, никой нищо не ми е казвал за трансфер. Това е по-добре, защото съм щастлив в Лудогорец и съм футболист на този отбор. Ако дойде добра оферта, ще отида, но това не ми е фикс идея. Докато съм тук, ще давам всичко най-добро", допълни националът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички