Капитанът на Лудогорец: Вероятно ще има редукция на нашите заплати


Капитанът на Лудогорец: Вероятно ще има редукция на нашите заплати
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

2005 0

Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков заяви, че заплатите на играчите може да бъдат намалени, докато е извънредното положение в страната. Вече няколко български клуба предприеха тази стъпка, а в Европа редица големи отбори също драстично намалиха възнагражденията си.

"Проведохме разговори с част от ръководството, обсъдихме го и с момчетата. Футболистите на Лудогорец преди всичко са добри, възпитани и интелигентни хора, разбираме ситуацията. Да, вероятно ще има редукция на нашите заплати, но това не е най-важното и не върху това трябва да се акцентира. Дай Боже всичко да се оправи по-бързо", коментира Дяков пред БНТ.

По-рано треньорът на разградчани Павел Върба коментира ситуацията в отбора.  "След три дни тренировки заедно, не е възможно да излезе в мач след това, както някои смятат. Ще трябва да тренираме заедно поне две седмици. Веднага бихме включили топки в тренировките. Тичането в продължение на три седмици не е оптимално". А какво сподели Павел Върба относно намаляването на заплатите - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички