Капитанът на Лудогорец: Вероятно ще има редукция на нашите заплати


Капитанът на Лудогорец: Вероятно ще има редукция на нашите заплати

1194 0

Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков заяви, че заплатите на играчите може да бъдат намалени, докато е извънредното положение в страната. Вече няколко български клуба предприеха тази стъпка, а в Европа редица големи отбори също драстично намалиха възнагражденията си.

"Проведохме разговори с част от ръководството, обсъдихме го и с момчетата. Футболистите на Лудогорец преди всичко са добри, възпитани и интелигентни хора, разбираме ситуацията. Да, вероятно ще има редукция на нашите заплати, но това не е най-важното и не върху това трябва да се акцентира. Дай Боже всичко да се оправи по-бързо", коментира Дяков пред БНТ.

По-рано треньорът на разградчани Павел Върба коментира ситуацията в отбора.  "След три дни тренировки заедно, не е възможно да излезе в мач след това, както някои смятат. Ще трябва да тренираме заедно поне две седмици. Веднага бихме включили топки в тренировките. Тичането в продължение на три седмици не е оптимално". А какво сподели Павел Върба относно намаляването на заплатите - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Парите и спортът


Смешните суми, които клубовете плащали на звездите в зората на футбола

Доходите на футболистите от найй-висока класа в наши дни възлизат на десетки милиони евро. За своята кариера...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама