Коя ще е най-голямата заплаха за защитата на Лудогорец в Лондон?


Коя ще е най-голямата заплаха за защитата на Лудогорец в Лондон?

1177 0

Слабото звено на Лудогорец през настоящия сезон е защитата. В последните 10 мача "орлите" допуснаха гол в 9 от тях, а през целия сезон досега българският шампион има само 5 мача, в които не е допуснал гол. Два от тях бяха срещу европейския анонимник Младост Подгорица.

Георги Дерменджиев така и не може да настрои оптимално защитата си, но срещу Арсенал задължително трябва да направи това. Особено като се има предвид формата на един от играчите на Арсен Венгер - Тио Уолкът.

КОИ СА ГОЛЕМИТЕ ФУТБОЛИСТИ НА АРСЕНАЛ, КОИТО НЯМА ДА ВИДИМ СРЕЩУ ЛУДОГОРЕЦ?

Английският национал е като прероден от началото на сезона, след като не беше повикан на Евро 2016 от вече бившия селекционер на "трите лъва" Рой Ходжсън. До момента през сезона крилото има 9 изиграни мача, в които има 7 гола и 2 асистенции, а с него на терена атаката на Арсенал изглежда по феноменален начин.

"Артилеристите" имат 19 гола в Премиър лийг, 3 гола в Шампионска лига и 4 за Кепитъл Уан Къп, като е сред най-резултатните отбори в Европа през сезона. Лудогорец също е с отлични характеристики в нападение, но защитата на тима ще има много, много тежка задача в Лондон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички