Дерменджиев: Това, което искам срещу Арсенал, е да повторим играта срещу ПСЖ


Дерменджиев: Това, което искам срещу Арсенал, е да повторим играта срещу ПСЖ

1047 0

Старши-треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев изрази изненадващо мнение - срещу Арсенал той иска неговите възпитаници да покажат играта от мача с ПСЖ, загубен с 1:3 от българския шампион.

"Не е лошо да повторим мача с ПСЖ като игра и като поведение на терена. Нашият отбор е отбор от шест години, вече е с две участия в Шампионска лига. Преди две години играхме с Ливърпул, който беше добър мач за нас и който загубихме в продълженията", заяви Дерменджиев.

ЕТО КОЙ АС НА АРСЕНАЛ Е НАЙ-ГОЛЯМАТА ЗАПЛАХА ЗА ЛУДОГОРЕЦ

Той коментира и думите на колегата си Арсен Венгер, който се изказа ласкаво за българския първенец. Думите му се базираха на впечатленията от мача именно с Пари Сен Жермен.

"Арсенал е един изключително добър отбор. Страшно много уважавам Арсен Венгер, който е постигнал всичко с този клуб. Ние ще излезем и ще се опитаме да направим това, което и в другите мачове.

КОИ ЗВЕЗДИ НА АРСЕНАЛ НЯМА ДА ИГРАЯТ СРЕЩУ ЛУДОГОРЕЦ?

Ласкаят ме думите на Арсен Венгер от днес. Това е голяма чест за нас. Той е видял как играаем и иска да мотивира неговите футболисти за мача с нас.

За нас всички футболисти са ценни - както бразилците, така и останалите момчета. Нашите бразилски футболисти са много уважавани в България", завърши наставникът на Лудогорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички