Обрат! Жорди Кайседо не отива в ЦСКА, а в Лудогорец?


Обрат! Жорди Кайседо не отива в ЦСКА, а в Лудогорец?
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

5661 0

През последната седмица се появи "сензационна" информация, че бившият скандален нападател на ЦСКА - Жорди Кайседо, е напът да се завърне на стадион "Българска Армия". Тези слухове обаче се оказаха преувеличени и то според самия източник на инфото.

Преди дни мексиканският сайт "elfutbolero.com.mx" обяви, че таранът е близо до "червените", цитирайки журналиста Роберто Флорес. Това обаче не отговаря особено на истината, разкрива самият той пред "Тема Спорт". 

"Цитирали са ме грешно. Винаги в моите информации по темата съм казвал, че Лудогорец е българският клуб, който е близо до нападателя. От ръководството на Тигрес ми казаха, че интерес за нападателя има от руски отбор, както и друг от България. Доколкото знам това е Лудогорец. В момента Тигрес се опитва да продаде Кайседо. Ако не успее, ще го прати под наем с опция за закупуване. Но не искам да изключвам нищо, всичко е възможно", коментира Флорес.

Кайседо напусна ЦСКА със скандали, поради огромното си желание да подпише с Тигрес. В Мексико обаче "страхотните" му качества излязоха наяве и той записа едва 1 гол в 16 мача. За "армейците" тези числа са 31 попадения и 4 асистенции в 65 двубои.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички