Изненада: Лудогорец не е фаворит за Купата, лидерът в efbet Лига обидно далеч преди Литекс


Изненада: Лудогорец не е фаворит за Купата, лидерът в efbet Лига обидно далеч преди Литекс
Снимка: колаж: SportLive.bg, снимки: LAP.bg

4304 0

Изиграха се пет двубоя от 1/16-финалите за Купата на България - фазата, от която се включват и елитните тимове от efbet Лига. Във въпросните срещи нямаше изненади, въпреки че Локомотив Пловдив мина през продължения срещу Добруджа, като всички тимове от първото ниво на футбола ни се класираха напред (и Хебър, Арда, Пирин и Локомотив София).

Лудогорец не е фаворитът за Купата на България, Черно море с твърде ниски шансове

Тепърва предстои за фаворитите за трофея да започнат участието си. Изненадващо или не, но хегемонът у нас за последните над 10 години Лудогорец не е големият фаворит, за разлика от предишни години. Трябва да се отбележи, че "орлите" доста по-рядко печелят Купата (какъвто е случаят с миналия сезон), а и не са в най-добрата си форма. Така платформата за онлайн спортни залози efbet поставя друг с най-големи шансове.

На второто място остават разградчани, за които коефициентът е 3,00. Любопитен е фактът, че цели шест отбора са с по-големи шансове поне на хартия да спечелят Купата на България в сравнение с тези на временния лидер в първенството - Черно море (19,00). В това число влиза и Локомотив Пловдив, който бе изместен от върха, и градският му съперник Ботев Пловдив.

Ето и своеобразния топ 6 по коефициентите на efbet:

  • ЦСКА-София - 2,50;
  • Лудогорец - 3,00;
  • Левски - 5,00;
  • ЦСКА 1948 - 7,00;
  • Локомотив Пловдив - 15,00;
  • Ботев Пловдив - 17,00.

Все пак ако се вгледаме в победителите в надпреварата от последните години, само един от посочените шест тима не е печелил Купата на България след последния път, в който това стори Черно море (2014/15). И това е ЦСКА 1948, който обаче се представи много силно през миналата кампания и стигна финалния двубой, който загуби от Лудогорец.

Може ли Литекс да хвърли голямата сензация за Купата на България?

Освен това "моряците" определено нямаха късмет при жребия, като изтеглиха един от най-трудните възможни опоненти - Литекс. Това е и следващият двубой от програмата на състезанието. Във вторник, 31.10, от 17:30 часа Литекс посреща в Ловеч Черно море.

Коефициентът на efbet за това "оранжевите" да хвърлят първата сериозна изненада в надпреварата и да победят първия в efbet Лига е 16,00, докато ставката за успех в полза на варненци е 1,17. Съответно пазарът за равенство е оценен на 8,00.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички