Ивайло Петев реши кой ще замести Тодор Неделев до края на месеца


Ивайло Петев реши кой ще замести Тодор Неделев до края на месеца
Снимка: Ludogorets.com

2624 0

Треньорът на Лудогорец - Ивайло Петев, е взел решение по един от сериозните казуси пред себе си преди предстоящата битка срещу Ботев Враца.

Какво предстои на "орлите"?

Разградчани посрещат у дома врачани в двубой от 25-ия кръг на Първа лига. Мачът в събота (08.04) е с начален час 17:30 ч. След нея, до края на месеца, предстоят важни срещи с Арда, Локомотив София, Черно море за Купата на България и с прекия конкурент за титлата ЦСКА.

Проблемът "Неделев" и решението

Очаква се новата звезда в състава на Петев - Тодор Неделев, да не вземе участие в нито една от тях. Полузащитникът получи контузия в последния двубой на "орлите" срещу Спартак Варна и най-вероятно ще отсъства до края на месеца.

Неговото място ще бъде заето от бразилеца Нонато, информира "Тема Спорт". Халфът беше привлечен в Разград в началото на сезона, но все още не съумява да се утвърди като титуляр.

Той реализира за историческата победа над Рома в групите на Лига Европа, но към момента остава запомнен само с това. Той има едва 1 гол в 13 мача в родния елит. 

Кой още отсъства?

Други играчи, които ще липсват от състава на Петев за мача с Ботев Враца, са Диниш Алмейда, Рик Джонатан и Антон Недялков. Под въпросителна е и Кирил Десподов.

Къде по ТВ може да гледаме двубоя Лудогорец - Ботев Враца?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички