Ивайло Петев: Първото полувреме беше най-лошото откакто съм тук, всеки мач е труден


Ивайло Петев: Първото полувреме беше най-лошото откакто съм тук, всеки мач е труден
Снимка: ludogorets.com

4249 0

Лудогорец постигна измъчен пълен обрат срещу Арда в двубой от 26-ия кръг на Първа лига. "Зелените" губеха като гости в Кърджали до 77-ата минута, когато Игор Тиаго "избухна" с две попадения, за да оформи крайното 1:2.

След последния съдийски сигнал треньорът на "орлите" - Ивайло Петев, сподели опасенията си относно показаното през първите 45 минути от своите възпитаници. Той коментира накратко и контузията на Групер в мача.

"Слабо наше първо полувреме, изключително много брак. Внесохме несигурност в редиците си, но много добро второ полувреме, така че мога да разделя мача на две. Бяхме много по-агресивни и комбинативни през втората част", заяви Петев и продължи.

"Характерът е плюс. Мога да кажа, че от момента, в който съм тук, това първо полувреме беше най-изпъстрено с грешки. Трудно взимахме решения и на базата на това имаше доста ситуации срещу нас. Надявам се занапред да не допускаме подобно вяло първо полувреме.

Всеки мач е еднакъв. Трябва да подходим, както го направихме през второто полувреме днес. Всеки един мач е труден. Групер има проблем в менискуса ", завърши Ивайло Петев.

Героят на мача за "орлите" - Игор Тиаго, пък посвети попаденията си на своите съотборници

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички