Не загубеният финал, изпускане на евротурнирите ще е провал за ЦСКА 1948, заяви Стойчо Младенов


Не загубеният финал, изпускане на евротурнирите ще е провал за ЦСКА 1948, заяви Стойчо Младенов
Снимка: БГНЕС

3130 0

Оперативният директор на ЦСКА 1948 Стойчо Младенов коментира поражението на тима от Лудогорец във финала за Купата на България с 1:3. Той смята, че голям провал за отбор ще е, ако не играе в евротурнирите.

Как се печелят финалите?

"Трябваше да покажем по-голям характер и да спечелим повече единоборства – така се печелят финалите. Можем да разсъждаваме и да мислим, че опитът бе решаващ. Само Парвиз Умарбаев мисля, че е играл финал за Купата на България. Когато дадеш пространства на Лудогорец да играе, тогава отборът е наистина опасен“, коментира Младенов.

"Нищо не зависи. Нормално е, когато няма резултати да има напрежение в отбора. Ако има такова – ще го успокоим, защото предстоят важни мачове. Надявам се в неделя да покажем добра игра. Ако не играем в евротурнирите това ще е голям провал", допълни той относно това дали Тодор Янчев ще остане начело. А Кирил Десподов бе категоричен, че Лудогорец преследва дубъла.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички