Испанец си тръгва от Лудогорец през лятото?


Испанец си тръгва от Лудогорец през лятото?

2310 0

Един от най-добрите играчи на Лудогорец в последните два сезона - Даниел Абало, изрази желание да поеме към Испания или Англия след края на настоящия сезон в България.

Както е известно, през лятото на 2013 крилото пристигна в Разград и, въпреки колебливите си изяви в началото, се превърна в един от ключовите играчи на Ивайло Петев, Стойчо Стоев и Георги Дерменджиев.

Абало обаче няма никакво намерение да остава в Лудогорец и след това лято, ако може да се вярва на интервю на крилото, което той даде по празниците в Испания.

"Много съм щастлив в Лудогорец и мога единствено да им благодаря, но моята идея е да продължа да се развивам", сподели Абало, чийто договор изтича в края на юни следващата година.

Иначе той говори за желанието си да играе в Испания или Англия, както и за тежкото решение да дойде в България.

"Това беше много трудна стъпка за мен, защото трябваше да замина да играя извън Испания. Това обаче ме мотивира да играя в европейските клубни турнири и да се боря за титли. Именно заради това предприех тази стъпка. Не съжалявам за нищо.

Бих искал да се потопя в силно първенство. Иска ми се да се появи нещо интересно от Испания или Англия. Това са първенствата, които ме привличат в момента", сподели още Абало.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички