Лудогорец чака албанец за 5 милиона евро


Лудогорец чака албанец за 5 милиона евро
Снимка: Ивай Йочев

2089 0

Думата на албански спец може да донесе 5 милиона евро в касата на Лудогорец. Става въпрос за спортния директор на Лацио Игли Tape. Той има последната дума за покупката на национала Георги Терзиев. "Г-н Tape е на почивка и всички очакват неговото завръщане, сподели пред "Стандарт" мениджърът на играча - Милен Георгиев. - Знам за интереса на Лацио, но още не съм чул за оферта от тях към Терзиев. Клубът от Рим не е единственият от Серия А, който го следи. Има такива и от Англия".

За цената от 5 милиона съобщават медии на Апенините. Според тях от Лацио са предложили първо 1,5 милиона евро за централния бранител. Кирил Домусчиев обаче няма да пусне толкова лесно 22-годишния талант от Сливен.

Феновете на "бианко-челестите" обаче стават все по-нетърпеливи президентът Клаудио Лотито да обяви какво се случва със селекцията и кой ще е новият централен бранител в отбора. Георги Терзиев е предпочитаният от "Орлите" вариант заради младостта и големия си потенциал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички