Абало подразни Роналдо: Меси ми харесва повече, приличаме си


Абало подразни Роналдо: Меси ми харесва повече, приличаме си

1702 0

Крилото на Лудогорец Дани Абало се завръща в родината си утре, където на стадион "Сантяго Бернабеу" ще се изправи срещу европейския клубен шампион Реал (Мадрид). Испанецът бе потърсен от агенция "ЕФЕ", за да сподели очакванията си от двубоя, последен за двата тима в груповата фаза на Шампионската лига.

"Нашата цел е да покажем добра игра. Ще се опитаме да играем добър футбол, както винаги правим и ако можем да измъкнем нещо позитивно от мача би било отлично. Знаем обаче, че ще бъде много трудно. Надявам се, че ще мога да се разпиша, но със сигурност няма да е лесно", признава Абало, който разпечата вратата на Ливърпул на мача в София (2:2).

Крилото бе запитан коя от звездите на Ла Лига повече му допада - Лионел Меси или Кристиано Роналдо. Испанецът хвърли ръкавицата към Роналдо: "Меси ми харесва повече и смятам, че моята игра прилича повече на неговата, отколкото на тази на Роналдо", споделя той.

Дани Абало сподели как се чувства в Разград и какви са плановете му за бъдещето.

"В момента правя най-добрия сезон в кариерата си. Имам 9 гола и 9 асистенции и съм доволен. Получих шанс да играя в Шампионската лига, заради което избрах да дойда в Лудогорец и вкарах два гола, така че всичко върви много добре. През миналата кампания загубих титулярното си място, но пред тази успях да си върна позицията и съм щастлив, че се представям на високо ниво".

"Договорът ми изтича в края на сезона, но не искам да зная нищо за бъдещето. Сега мисля само за мача на „Бернабеу”, тъй като на този стадион не се играе често, а там ще бъдат семейството и приятелите ми. Ще видим какво ще се случи", многозначително казва крилото на българския шампион.

Абало споделя, че очаква възходът на неговия отбор да продължи.

"Клубът инвестира в стадиона си, за да може той да приема европейски мачове. Това е важна стъпка. Собственикът влага пари и във футболисти, атмосферата в съблекалнята е много добра, така че ако продължим по същия начин всичко ще бъде наред", коментира той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички