Иска ли Кирил Домусчиев да е президент на БФС? Венци Стефанов отговори


Иска ли Кирил Домусчиев да е президент на БФС? Венци Стефанов отговори
Снимка: колаж: SportLive.bg, снимки: LAP.bg и БГНЕС

14651 0

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов говори на пресконференция преди дуела за "белите" срещу ЦСКА от осминафиналите за Купата на България. Освен това обаче той коментира и доста любопитни и нашумели теми, сред които тази за новия президент на БФС.

Както е известно, съвсем скоро на събрание на Изпълнителния комитет ще бъде насрочена дата за извънреден конгрес. Той трябва да се състои в началото на 2024 година - февруари или март месец, като на него ще бъде избран нов президент на централата.

Стефанов посочи, че единствената цел на Изпълкома ще бъде да се насрочи въпросната дата за Конгреса. "Ще присъствам. Доколкото знам, този Изпълком ще е само за да се насрочи конгрес" - призна той.

Впоследствие коментира и друга любопитна тема - дали благодетелят на хегемона у нас Лудогорец - Кирил Домусчиев, има мераци да ръководи Българския футболен съюз.

Кирил Домусчиев за президент на БФС?

Стефанов каза, че не мисли, че Домусчиев би се захванал с подобно нещо, но все пак допълни, че може да има и такива мераци. Той отбеляза, че у нас бързо и лесно дадена личност си навлича гняв, въпреки че преди това е бил боготворен, използвайки красноречив цитат.

"Кирил Домусчиев не ми се струва, че би се захванал с подобно нещо. А може и да има мераци, не знам. Дърпа се. Знае, че нашата мила родина... от осанна до разпни го, знаеш ли колко е разстоянието?" - каза президентът на Славия.

Освен това преди мача с ЦСКА Венцеслав Стефанов заговори за Баташко клане и "хвърли камък" по Гриша Ганчев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички