Играл в Разград и Казахстан: Изкуственият терен няма да попречи на Лудогорец срещу Астана


Играл в Разград и Казахстан: Изкуственият терен няма да попречи на Лудогорец срещу Астана
Снимка: БГНЕС

3819 0

Бившият играч на Лудогорец, а сега лидер на казахстанския Алмати - Жоао Пауло, сподели очакванията си от мача между "орлите" и Астана. Днес българският шампион гостува в Астана, а реваншът в Разград е след седмица. Двубоят е от трети предварителен кръг на Лига Европа.

"Ще бъде страхотен мач за всички футболни фенове. Астана има много добър отбор с играчи от високо ниво, които могат да решат изхода на мача чрез индивидуални действия, а в същото време Астана започва тази конфронтация у дома, със своите фенове.

Лудогорец е клуб, който инвестира много и винаги се бори докрай за евротурнирите. Имат и много силен отбор, който често се опитва да се развива", анализира бразилецът пред metaratings.kz.

"Мисля, че изкуствената трева няма да създаде проблеми, дори климатичните условия не би трябвало да повлияят много на играта на отборите. Предстои голям футболен мач и нека по-силният да победи и да отиде в следващия кръг", завърши нападателят. А ето какво очаква от сблъсъка работилият и в Разград, и в Казахстан Георги Дерменджиев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички