ХИК - Лудогорец по ТВ: Къде да гледаме двубоя в Лига Европа?


ХИК - Лудогорец по ТВ: Къде да гледаме двубоя в Лига Европа?
Снимка: Getty Images

12588 0

Тази вечер Лудогорец гостува на ХИК Хелзинки в третия си мач от груповата фаза на турнира Лига Европа. Българският шампион играе с финландците от 19:45 часа българско време.

В първите си две срещи нашият тим постигна победа над Рома с 2:1 у дома и загуба от Бетис с 2:3 в Севиля. „Зелените“ определено имат самочувствие след изиграването на първите два мача в група С срещу фаворитите и ще се опитат да вземат максимален брой точки от двубоите с финландския представител, който е на дъното без точка и вкаран гол до момента.

Като най-голямо притеснение преди мача капитанът Кирил Десподов и директорът Козмин Моци очертаха изкуствения терен, на който ще се проведе срещата. И двамата очакват тежък мач в Хелзинки.

Треньорът Анте Шимунджа пък отсече, че отборът му си е написал домашното и е разузнал добре съперника. Той обяви, че ще направи промени в състава и че няма контузени, освен Доминик Янков.

Двубоят ХИК Хелзинки - Лудогорец започва в 19:45 часа и ще бъде предаван пряко по Max sport 3. Можете да го следите НА ЖИВО и в Sportlive.bg.

А ето какво каза Анте Шимунджа преди гостуването на ХИК. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички