Халф на Ференцварош: Лудогорец няма силни флангове, освен гола не създаде нищо


Халф на Ференцварош: Лудогорец няма силни флангове, освен гола не създаде нищо
Снимка: Ludogorets.com

4194 0

Полузащитникът на Ференцварош Александър Зубков заяви, че Лудогорец с нищо не ги е изненадал в първия мач между двата тима в квалификациите на Шампионска лига. Украинецът бе автор на втория гол във вратата на разградчани при успеха с 2:1. Запитан дали съперникът с нещо ги е изненадал, Зубков заяви:

"Когато разузнавахме играта им, треньорът отбеляза, че те нямат силни флангове, а обичат да играят през центъра. Смятам, че като цяло играхме добре, позволихме на съперника да свърши малко неща пред вратата ни, с изключение на няколко момента, защото не може да играеш идеално цели 90 минути. Смятам, че Лудогорец, освен гола, не създаде никакви моменти".

Футболистът разкри още какво им е казал треньорът Ребров след мача с българския шампион. "Събра отбора, благодари ни. Каза, че това е само първата крачка и можем да продължим напред, всичко е в наши ръце", сподели Зубков, цитиран от "КОМАНДА1".

"Не знам каква игра ни чака в реванша в България. Може би ние имаме малко предимство, но да играеш на чужд терен винаги е трудно. Ако играем нашия футбол и сме концентрирани за 90 минути, шансовете ни са добри", каза още украинецът. А каква е причината за загубата в първия мач според Стойчо Стоев вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички