Треньорът на Лудогорец разкри ключовия фактор за загубата от Ференцварош


Треньорът на Лудогорец разкри ключовия фактор за загубата от Ференцварош
Снимка: БГНЕС

4376 0

Старши треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев даде обяснение на поражението от Ференцварош в Шампионска лига. "Орлите" загубиха с 2:1 и запазиха сериозни шансове за класиране напред, но пропуснаха да се доберат поне до равен. Наставникът обясни, че ключът е бил изпуснатият контрол върху срещата в началото на второто полувреме.

"Имаше един момент, в който необяснимо за мен им дадохме инициативата. След като ни вкараха, успяхме да установим контрол, но резултатът вече беше 2:1. Не влязохме добре в мача, но след това контролирахме срещата до края на първото полувреме. Не знам защо спряхме да играем след почивката. След като ни поведохме, играхме така, както знаем и можем. Не беше слаб мачът за нас, показахме доста добри неща, но за съжаление загубихме", обясни Стоев.

"В сравнение с първия мач срещу Локо (Пд) стояхме по-добре в дефанзивен план. В атака имахме нужната острота, имахме и сериозни положения, но не ги реализирахме. Мачът е отворен. Ференцварош идва с по-добър резултат, но в РАзград ще направим всичко по силите си, за да се класираме напред.

2:1 е нелош резултат за нас, но все пак победата е за съперника. Ще трябва да търсим по-изразителна победа, защото ако ни вкарат, ситуацията става сложна. Има една седмица, в която ще размишлявам и може и да променя състава. Ще видим какво ще стане след седмица. Трябва да създадем повече голови положения и този път да ги реализираме", допълни Стоев. Той разкри и причината Марселиньо и Кешеру да останат на пейката срещу Ференцварош (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички