Треньорът на Лудогорец разкри ключовия фактор за загубата от Ференцварош

Старши треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев даде обяснение на поражението от Ференцварош в Шампионска лига. "Орлите" загубиха с 2:1 и запазиха сериозни шансове за класиране напред, но пропуснаха да се доберат поне до равен. Наставникът обясни, че ключът е бил изпуснатият контрол върху срещата в началото на второто полувреме.

"Имаше един момент, в който необяснимо за мен им дадохме инициативата. След като ни вкараха, успяхме да установим контрол, но резултатът вече беше 2:1. Не влязохме добре в мача, но след това контролирахме срещата до края на първото полувреме. Не знам защо спряхме да играем след почивката. След като ни поведохме, играхме така, както знаем и можем. Не беше слаб мачът за нас, показахме доста добри неща, но за съжаление загубихме", обясни Стоев.

Унгария отново остана непокорена от Лудогорец, но "орлите" вкараха важен гол

Българският шампион Лудогорец стартира кампанията си в Шампионска лига с поражение, но и със сериозни шансове да продължи напред в турнира. "Ор...

"В сравнение с първия мач срещу Локо (Пд) стояхме по-добре в дефанзивен план. В атака имахме нужната острота, имахме и сериозни положения, но не ги реализирахме. Мачът е отворен. Ференцварош идва с по-добър резултат, но в РАзград ще направим всичко по силите си, за да се класираме напред.

2:1 е нелош резултат за нас, но все пак победата е за съперника. Ще трябва да търсим по-изразителна победа, защото ако ни вкарат, ситуацията става сложна. Има една седмица, в която ще размишлявам и може и да променя състава. Ще видим какво ще стане след седмица. Трябва да създадем повече голови положения и този път да ги реализираме", допълни Стоев. Той разкри и причината Марселиньо и Кешеру да останат на пейката срещу Ференцварош (подробности четете тук).

Още по темата

Please select answer!