Стоев обеща нападателна игра на Лудогорец и обяви дали ще продават Ренан


Стоев обеща нападателна игра на Лудогорец и обяви дали ще продават Ренан
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

2751 0

Наставникът на Лудогорец - Стойчо Стоев, заяви, че отборът му ще покаже високо ниво в реванша срещу Ференцварош, който е в сряда от 20:30 часа на "Лудогорец Арена". Той бе категоричен, че разградчани няма да изневерят на офанзивния си стил, тъй като именно той им носи успех.

"Момчетата са мотивирани. Надявам се да бъдат и концентрирани в реванша срещу Ференцварош. Сигурен съм, че ще покажем добро ниво в двубоя с унгарците“, заяви треньорът на шампионите Стойчо Стоев на пресконференцията преди мача с тима от Будапеща.

"Визията на нашия отбор е да играе офанзивен футбол. Това обаче не значи, че няма да подходим сериозно в дефанзивен план. Но основната ни задача в реванша с унгарците е да вкарваме голове", допълни още той и коментира появилата се информация, че може да се разделят с един от вратарите си - Ренан.

"Ренан е наш вратар. Няма никакви коментари за продажбата му. Може и да има някакъв интерес, но до мен не достигало нищо. Щом не е достигало, значи не е нищо сериозно. Нашите вратари са Ренан и Пламен Илиев и няма как някой да бъде продаден, защото би станало проблем. Ренан е вратар на Лудогорец”, коментира Стоев.

Междувременно се появи информация, че шампионите са набелязали защитник от Испания - ето и повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички