Грозно: Турският съдия, ощетил Лудогорец, скочил на бой с юмруци на шеф на "орлите"


Грозно: Турският съдия, ощетил Лудогорец, скочил на бой с юмруци на шеф на "орлите"
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

8108 0

До грозни сцени се е стигнало след последната приятелска среща на Лудогорец от зимния подготвителен лагер - равенството 2:2 с Шахтьор Донецк. Оказва се, че турският рефер на срещата е скочил на бой с юмруци на спортния директор на "орлите" Георги Караманджуков.

По време на двубоя арбитърът не се справи никак добре. Двете попадения на украинския отбор бяха спорни, като това важи особено за дузпата в края. Тогава бе даден 11-метров наказателен удар, като дори не се разбра дали е точно за игра с ръка на Якуб Пьотровски (топката се отклони в крака му), или за единоборство в наказателното поле.

Преди това пък не бе отсъдено нарушение срещу Мануел Шоу при изравнителния гол. Той бе изблъскан от опонент при дълбоката преса в наказателното поле, след което загуби топката, а секунди по-късно падна и попадение.

След мача спортният директор на Лудогорец Караманджуков е потърсил сметка от съдията, а реферът му е скочил на бой с юмруци, информира "Спортал". Изданието допълва, че турският съдия е искал да си тръгне с полиция след това.

Вижте на запис скандалните положения и целия мач Лудогорец - Шахтьор Донецк (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички