Георги Караманджуков разкри с какво норвежецът си е заслужил трансфера в Лудогорец


Георги Караманджуков разкри с какво норвежецът си е заслужил трансфера в Лудогорец
Снимка: ludogorets.com

1758 0

Спортният директор на Лудогорец Георги Караманджуков представи последното ново попълнение на шампионите Аслак фон Витри.  Той говори и за селекцията при разградчани.

"Селекцията в Лудогорец е отворен процес. С нея искаме да подобрим конкуренцията и представянето на отбора. Последните две-три години сменихме едно цяло поколение. Беше много трудно да намерим заместници на Дяков, Марселиньо, Моци, Владо Стоянов и други, които записаха името си със златни букви в историята на Лудогорец“, коментира Караманджуков.

Трудно е, но успяваме. В момента Лудогорец, след напускането и на Вандерсон, разполагаме с най-младия отбор, който ще има нужда от време и напасване. Един трансфер зависи дали ще е успешен, не само колко пари ще бъдат платени, а и дали самият футболист ще се аклиматизира“, продължи той.

Всеки мач е важен за Лудогорец и играе за победа. Привличането на Аслак е с цел да засилим защитата на позицията десния бек. Той може да играе и в лявата зона“, разясни шефът в клуба.

Впечатлил е скаутите и треньорите с бързината си, мощта си и физически характеристики. Тези качества ще се впишат добре в нашия отбор. Всички документи са наред. Чакаме разрешителното за работа и пребиване. Трябва да бъде регистриран, когато подаваме състава за групите на ЛЕ“, допълни Караманджуков.

А ето какво обяви при представянето си самият Фон Витри.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички