Георги Дерменджиев критичен след триумфа за Суперкупата: Лудогорец готви трансфери


Георги Дерменджиев критичен след триумфа за Суперкупата: Лудогорец готви трансфери
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

1702 0

Треньорът на Лудогорец - Георги Дерменджиев, даде мнение след триумфа на тима със Суперкупата на България. Видимо спокоен, наставникът на разградчани сподели, че въпреки успеха, играчите му са дали и повод за критики.

Какво се случи?

"Орлите" надвиха ЦСКА 1948 след 1:1 в редовното време и 5:4 при изпълнение на дузпи. Специалистът оцени трудната победа като такава от огромно значение за неговия отбор.

Още: Не само Суперкупа, но Лудогорец записа невиждано у нас постижение

Той също така обърна внимание на предстоящия двубой със Сервет в плейофите на Лигата на конференциите. Родният треньор коментира и ситуацията с трансферите при "зелените".

Лудогорец срещу ЦСКА 1948 за Суперкупата на България

За Суперкупата, Европа и новите играчи

"Това е още един ценен трофей за Лудогорец. Беше важно да бием, за самочувствието на играчите. Първи официален мач за нас през годината. Тези срещи винаги са трудни. За нас двубоят беше много, много важен, тъй като след 5 дни играем със Сервет", започна наствникът и продължи.

Още: Вутов се прицели в челните места в Първа лига и заяви: Бяхме по-опасният тим до червения картон

"Винаги, когато играе срещу човек по-малко, отборът се отпуска. Аз не искам това да се случва. Вече казах, че свършихме доста работа на подготовката, но има още много работа. Тук се видяха някои неща, които ще трябва да коригираме.

За момента най-важен е мачът със Сервет. Ще отидем там, за да играем. Дано се поздравим с успех", добави той и отговори за бъдещи трансфери на "Хювефарма Арена". "Малко се бавим, по обясними причини", завърши Георги Дерменджиев.

21-годишен българин от ЦСКА 1948 се прицели в Манчестър Сити: Това е любимият ми отбор

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички