Вутов се прицели в челните места в Първа лига и заяви: Бяхме по-опасният тим до червения картон


Вутов се прицели в челните места в Първа лига и заяви: Бяхме по-опасният тим до червения картон
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

700 0

Полузащитникът на ЦСКА 1948 Антонио Вутов изрази мнение, че отборът му е бил равностоен на Лудогорец в мача за Суперкупата на България днес. "Орлите" се наложиха след изпълнение на дузпи и грабнаха трофея.

Какво сподели Вутов за мача

"Неприятно е да загубиш на дузпи, но това е рулетка, късмет и нерви, така го изживяхме. Съжаляваме, че не успяхме да победим с дузпи, но това е футболът", започна той след мача пред "Диема спорт".

"Смятам, че до преди червения картон ние бяхме по-опасният отбор, създадохме повече положения, бяхме по-остри. След това бяхме принудени предимно да се защитаваме, за наша радост, успяхме да изравним, но малшанс, защото, когато бяхме 11:11, не успяхме да си използваме нашите положения", продължи футболистът.

Той заяви, че не е проявил недоволство за това, че е сменен и няма да участва в дузпите. "Коментирахме как ще се пренаредим, не е имало нищо подобно", обясни Вутов.

"И двата отбора смятам, че се раздадоха, стана остър мачът, може би това, че още в първите нарушения се раздадоха картони, предизвика изнервяне на мача. Смятам, че всичко е било в рамките на феърплея, не е имало нещо по-грубо", допълни халфът.

Какъв полусезон очаква от ЦСКА 1948?

Запитан какъв полусезон очаква да направи ЦСКА 1948, Вутов заяви: "И в началото на сезона показахме, че срещу топ отборите се представяме много добре. Надявам се да се борим за челните места". По-рано ЦСКА 1948 се отказа от дясната ръка на Николай Панайотов. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички