Полузащитник не иска в Лудогорец, предпочита в Сегунда дивисион


Полузащитник не иска в Лудогорец, предпочита в Сегунда дивисион
Снимка: Getty Images

2374 0

Френският халф Оменуке Мфулу е сред играчите, които не ги съблазняват нито предлаганите заплати в Лудогорец, нито възможността да играе в Лига на конференциите и напролет. Той е готов да откаже на "орлите", които проявяват интерес към него, пише grada3.com.

Играе в Ла Лига, но вече не го искат

Футболистът играе в елитния испански Лас Палмас, но през настоящия сезон е взел участие само в 5 мача. Изиграните минути са пък само 77. Той има договор с клуба до юни 2025 г. само преди година.

Френски халф ще отреже Лудогорец заради втородивизионен тим

Иска да остане в Испания

От Лас Палмас са уведомили дефанзивния халф, че може да си търси друг отбор, а към момента фаворит за подписа му изглежда Реал Сарагоса. Той има предложение и от Турция, но предпочита да остане в Испания. Интерес към него има и Еспаньол, също от Сегунда дивисион.

29-годишният футболист е национал на Конго, като има 3 мача за тима. Той е роден във Франция, но заради баща си е могъл да играе за африканската страна. Междувременно, Лудогорец готви трансферен удар тази зима. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички