Георги Дерменджиев готви куп промени в Лудогорец още срещу Фенербахче


Георги Дерменджиев готви куп промени в Лудогорец още срещу Фенербахче
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1421 0

Новият-стар треньор на Лудогорец Георги Дерменджиев по всяка вероятност ще направи доста промени около състава за гостуването на Фенербахче спрямо визитата в Кърджали. Той се завърна на поста за трети път, заменяйки Ивайло Петев.

Дерменджиев се готви за промени

Първата промяна ще е връщането сред 11-те на Бърнард Текпетей, който дори не бе в групата преди това срещу Пирин. Шанс ще получи и Олвие Вердон, който ще си партнира в центъра на защитата със Сундберг, а завърналият се след дълго отсъствие Антон Недялков ще е на обичайната си позиция – на левия бек, пише "Тема спорт". Срещу Арда бе партньор на Сундберг.

Очаква се да върне в състава и родния национал Иван Йорданов, който в последните мачове липсваше за разградчани. Като не е изключено и Спас Делев да е сред избраниците. Около голямата дилема с вратарския пост Дерменджиев ще гласува доверие на Симон Слуга. А Лудогорец обяви официално Георги Дерменджиев, но не спомена нито за колко време е договорът му, нито кои ще са му помощници. Очаква се Здравко Здравко да е треньор на вратарите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички