Генчев обяви: Лудогорец само с една промяна в Лига Европа след мача с Тотнъм


Генчев обяви: Лудогорец само с една промяна в Лига Европа след мача с Тотнъм
Снимка: Guliver/GettyImages

1378 0

Наставникът на Лудогорец Станислав Генчев заяви преди мача срещу Роял Антверп, че за него е по-важно разградчани да покажат истинското си лице. Припомняме, че разградчани все още нямат победа в групата си, а и не показват достатъчно добра игра в последните си срещи.

"Надявам се най-после да успеем да постигнем победа, защото нашият отбор не е свикнал да завършва участието си в груповата фаза без спечелени точки и без победа. Антверп не случайно има 9 точки. Изключително добър отбор. Отбор, който три години играе по един и същи начин. Има изграден стил на игра и много синхрон между футболистите. Те имат своите слабости. За мен е по-важно нашият отбор да покаже истинското си лице, сподели Генчев.

"При всички положения е, че изиграхме два официални мача след принудителната пауза на доста футболисти. Аз се надявам те да са възвърнали формата си и съм сигурен, че утре ще се представим доста по-добре", добави треньорът на Лудогорец.

"Сантана се завърна в състава, но за съжаление Сисиньо още не е готов за игра. Това е единствената промяна в сравнение с групата от мача срещу Тотнъм в Лондон".   A наскоро ас на Лудогорец призна, че е играл само за пари.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички