Футболист на 2014-а остава в Разград поне до лятото


Футболист на 2014-а остава в Разград поне до лятото

1505 0

Лудогорец ще задържи Владислав Стоянов поне до лятото, твърди "Тема Спорт". Вратарят е желан от няколко клуба зад граница, но на този етап остава в Разград.

В офисите на зелените са пристигнали редица запитвания за стража на българския шампион. Наскоро шефовете на клуба са имали разговори и са решили да не се разделят със Стоянов поне до лятото. Според тях тогава интересът към национала ще бъде по-голям, а и предложенията ще бъдат по-добри.

През миналата година Стоянов изнесе редица силни мачове в Лига Европа, а след това и в Шампионската лига. Той успя да отрази дузпа на Кристиано Роналдо в София, с което привлече погледите на редица мениджъри. Той пази и в 11 от 12-те срещи на Лудогорец в Шампионската лига, като се отчете с доста добри намеси.

Лудогорец е поставил много висока цена на Владислав Стоянов, която на този етап нито един клуб не е готов да извади за правата му. Именно това бе причината и преминаването на Георги Терзиев в Лацио да не се осъществи.

В същото време стана ясно, че левият бек Браян Ангуло няма да може да вземе участие в първите две контроли на Лудогорец с Гройтер фюрт и Динамо Москва. Колумбиецът все още се възстановява от операция на менискуса и дори не е с отбора в Турция. Той се подготвя с кондиционен специалист в Испания, като се очаква да се присъедини към останалите за лагера в Марбея.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички