Дамбраускас разкри колко процента от потенциала си е разкрил Лудогорец в мача с ЦСКА 1948


Дамбраускас разкри колко процента от потенциала си е разкрил Лудогорец в мача с ЦСКА 1948
Снимка: Vladimir Stoyanov/ LAP.bg

1733 0

Старши треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас говори след успеха на своя тим с класическото 3:0 над ЦСКА 1948 в мач от втория кръг на българската Първа лига.

"Ефективността бе ключът към това да е само толкова резултатът, защото можеше да вкараме още. През първото полувреме не контролирахме нещата, но енергията и отношението към мача през второто полувреме бяха по-добри. Ние сме професионалисти, всички футболисти трябва да разберат, че имат задача да изпълнят своята работа.

6 гола в два мача, 6 точки в два мача, щастлив съм от развоя. Имаме страшно много потенциал, някъде около 50-60% от потенциала ни показахме днес. Не обичам твърдения, че сме пестили енергия, но днес така стана. Направихме точно толкова, колкото ни трябваше, за да спечелим мача. 

Адреналинът, вълнението, всичко това ни удря, още утре ще се случи, когато започнем подготовката за Олимпиакос. Очаквам да се представим добре там. Най-важното е да не гледаме към името на Олимпиакос. Ако просто мислим за това, че излизаме във футболен мач, знам, че можем да играем добър футбол. Ако гледаме в емблемата или в името на таблото, ще страдаме. Уверен съм, че имаме отбор с много опит. В Европа нещата се променят много бързо" - заяви Дамбраускас пред "Диема спорт".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички