Ераносян разкри кога ще видим атрактивен Лудогорец и кое гипсира краката на играчите


Ераносян разкри кога ще видим атрактивен Лудогорец и кое гипсира краката на играчите

1495 0

Наставникът на Лудогорец Едуард Ераносян е амбициран да оформи приятен за феновете облик на своя тим и си е дал срок от два месеца да го направи. Единият от тях вече е минал, а треньорът обеща до края на октомври да наблюдаваме един по-ефективен и атакуващ Лудогорец. Това той сподели в коментара си след победата с 2:1 над "Ботев" (Пд).

"Би трябвало така да играем, както в края, дори до последната минута трябва да се мъчим да играем що-годе приятен футбол. Ако почнем да я ритаме, казах какъв футбол ще е и цяла седмица това се въртя по медиите, не знам защо. Доста треньори си определят две години да правят отбора както те искат, за да имат повече време. Аз си определям срок от два месеца, за да заиграем по-добре. Днес това загатнахме – с едно докосване, бързо напред. Да не се залъгваме, допускаме доста грешки. Цяла седмица тренираме преси, как да не оставяме другия отбор да разиграва, как да играем само в неговата половина. Желанието ми е след един месец като давам интервю да давам по-различни мнения", каза Ераносян пред "Диема Спорт" след срещата.

Специалистът призна, че отборът му е можел да загуби мача през второто полувреме, когато съперникът заигра по-добре.

"По-добре играхме от последните мачове. Имаше повече желание, старание, но изпуснахме много положения. Ако трябва да сме откровени, втората част можехме и да загубим мача. Ботев има 5-6 доста високи момчета, имаха възможност и да ни победят по този начин. Имахме доста повече положения да решим мача доста по-рано", посочи той.

Ераносян разкри, че големите очаквания към шампиона "гипсират краката" на играчите му.

"Към Лудогорец има много големи очаквания. Имаше и през седмицата очаквания, че Ботев ще дойде и ще отнесе 3-4 гола. Лесен мач няма. Не можахме да затворим мача и бяхме наказани, добре че не бяхме накани повече, но важното е, че победихме. В Лудогорец можем да допуснем доста загуби и всичко ще се стовари на моята глава. Аз не искам нищо да се стоварва на главата ми и се надявам Лудогорец да събере още повече точки в следващите девет мача. Големите очаквания гипсираха краката на играчите около 65-ата минута. Видяхте Марселиньо, че се връща, шпагати, неща, които много рядко от него се виждат", коментира той.

Накрая треньорът на Лудогорец похвали 18-годишния Венцислав Керчев за дебюта му на високо ниво. "Аз съм човек, който обичам да давам път на младите, на тези, които се стараят. Той играе по различен начин от другите на тренировки. Получи се, допуснахме и грешки, ще видим напред как ще продължаваме”, завърши Ераносян.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички