Треньорът на "Ботев" изригна: Тук съдиите грешат в полза на Лудогорец и Литекс


Треньорът на "Ботев" изригна: Тук съдиите грешат в полза на Лудогорец и Литекс

1101 0

"След като вратарят ни сгреши и Лудогорец поведе, стана по-трудно, защото съперникът разполага с отлични футболисти. Въпреки това, след почивката заиграхме по-добре". Така коментира видяното на терена наставникът на "Ботев" (Пд) Ермин Шиляк, след 1:2 срещу шампионите.

"Мисля, че имахме шансове дори да победим Лудогорец, бяхме близо до втория гол и затова съм горд с моите момчета. Докато чакахме второто си попадение обаче, ние допуснахме такова, за съжаление. Ако сте гледали внимателно след почивката, ние играхме много дисциплинирано. Ще искам още от играчите, но ние сме млад отбор и се нуждаем от опит. Трябва да бъдем търпеливи, за да се развиваме", добави Шиляк.

След това словенецът изрази недоволството си от съдийската бригада на мача. "За мен имаше дузпа, защото Алекс Колев бе задържан в наказателното поле. Откакто съм в България обаче ставам свидетел на неточни реферски отсъждания. Особено срещу тимове като Ботев, а вместо това се допускат грешки в полза на отбори като Лудогорец и Литекс!”, изтъкна той.

Треньорът на "Ботев" посочи трудната програма на своя тим, но обеща да се опитат да дадат най-доброто от себе си в мачовете.

"Моите момчета играят на максимума на възможностите си и е добре, че създаваме шансове. Ако реферите са по-прецизни, тогава и ние може би ще печелим", убеден е Шиляк.

"Ще реша допълнително как ще подходим за Купата, а относно Левски - знам че те са един от най-големите клубове в България. Играл съм срещу тях преди почти 20 години с Олимпия и имам хубави спомени, но сега съм от другата страна. Вече съм треньор и се опитвам да спечеля всеки мач, независимо дали е срещу Литекс, Лудогорец или Левски", завърши словенецът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички