Ераносян: "Левски" ни вкара без да има положение


Ераносян: "Левски" ни вкара без да има положение

1012 0

Би трябвало да съжаляваме за пропуснатата възможност да вземем трите точки. "Левски" ни вкара без да има чисто положение, коментира треньорът на Лудогорец Едуард Ераносян след дербито на "Герена".

"Ние и при двете чисти положения, които имахме не успяхме да отбележим. Шансът не е с нас в последните мачове и не успяхме да победим“, сподели още Ераносян.

"Определено искам да виждам отборът, така както игра през второто полувреме. Имахме сили да се върнем в двубоя и имахме възможности да победим, но за голяма жалост не успяхме да вкараме на празна врата. Нещата, които се мъчим да променяме се получават. Момчетата се стараят и това се вижда. Радващото е, че създаваме. Жалкото е, че наистина не успяваме да вкараме“, добави наставникът на Лудогорец.

„Никога не съм казвал, че след два месеца Лудогорец ще играе като Барселона. Казах, че ще има подобрение, което ще е видимо. От мач на мач играем все по-добре. Надявам се, че отборът ще започне да побеждава. Не е нормално отборът в последните четири мача да има четири равенства“, завърши Ераносян.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички