Елвис Ману разкри най-силните си качества и посочи с кого от Лудогорец може да направи тандем


Елвис Ману разкри най-силните си качества и посочи с кого от Лудогорец може да направи тандем
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

3432 0

Елвис Ману е четвъртото ново попълнение на Лудогорец. Нидерландецът пристига в Разград с богата визитка. Пред клубния сайт той разкри най-силните си качества, като освен това признава, че може да оформи силен тандем с нападателя на "орлите" Клаудиу Кешерю.

"Мога да играя като нападател и ляво крило. Играл съм във Фейенорд, в Брайтън, в Турция, а за последно бях в Бейжинг Рене. Радвам се, че идвам в Лудогорец. Това е възможност да се върна на високо ниво, отново да играя в Европа, което ме прави щастлив. Джоди Лукоки е много добър мой приятел. Когато той беше в Лудогорец, постоянно сме поддържали контакт. Доста интересни информации знам за отбора. Всяка година Лукоки е ставал шампион. Играл е в евротурнирите, играл е с големи отбори и е побеждавал големи отбори.

Правя голяма стъпка в моята кариера. Като атакуващ играч най-важното нещо е в да вкарваш голове и даваш асистенции. Обичам бързо да стигам до тези възможности. Имам скорост, с която се надявам да допринеса за доброто на отбора. Знам, че в повечето мачове Лудогорец доминира над своите съперници. Познавам Стефан Баджи от Турция, един много добър дефанзивен халф. Знам и за Клаудиу Кешерю – вкарал е над 100 гола. Можем да оформим добър тандем" - сподели Ману.

Междувременно, стана ясно, че Лудогорец ще даде под наем и друг свой футболист, освен Дан Битон (вижте кой).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички