Двама от Лудогорец не са готови за старта


Двама от Лудогорец не са готови за старта

1210 0

Контузените Роман Безяк и Браян Ангуло ще присъстват на първата тренировка на Лудогорец днес. Двамата обаче няма да започнат подготовка наравно със съотборниците си. В първите дни след подновяването на заниманията те ще се готвят по специални програми и състоянието им ще бъде зорко следено от кондиционните треньори Хавиер Кастилъо и Серхио Марти, пише "Тема спорт".

Безяк бе опериран от херния в края на ноември, заради което пропусна сблъсъците с ЦСКА, Ливърпул, Локо Сф, Берое, Реал Мадрид и Ботев Пд. От лекарския щаб смятат, че на словенеца ще бъдат необходими още няколко седмици, за да може да се натовари максимално.

Ситуацията с Браян Ангуло е подобна. Колумбиецът претърпя операция през декември, тъй като скъса менискус. Най-вероятно сънародникът на Хамес Родригес няма да може да играе поне до 20 януари, което означава, че няма да е на разположение на Георги Дерменджиев в мачовете с Гройтер фюрт (18 януари) и Динамо (Москва) (20 януари).

Почти цялата подготовка пък може да пропусне Юнес Хамза, който ще вземе участие с Тунис в Купата на Африка. Направо за лагера в Турция ще се присъедини Жуниор Кайсара.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички